Fascinanta lume a dioramelor auto de pe Instagram

Există câțiva artiști pe Instagram care reușesc să creeze, la scară redusă, niște capodopere. La prima vedere, ai spune că sunt niște scene obișnuite din viața cotidiană, surprinse cu camera foto a telefonului mobil. Dar în realitate, pozele de mai jos sunt făcute după multe ore de migăleală cu unelte minuscule. 

Unul dintre artiști își spune Takuji și face niște diorame din care ai impresia că o să iasă mașinile și o să-și continue drumul prin realitate, la cât de bine arată.

E doar o jucărie în definitiv, dar nu e deloc simplu să ajungi la un asemenea rezultat

Asta e una dintre preferatele mele, cu siguranță

Celălalt om minunat care îmi înseninează diminețile în drum spre redacție are contul Diorama_art. Aici lucrurile sunt mai liniștite (fără flăcări sau sărituri îndrăznețe ale mașinilor de raliu) și se observă de la o poștă că cineva are o slăbiciune pentru Mercedes-Benz. Dar cine a spus că e rău să îți placă Benz?

#diorama #diecast #mechanic #art #photo #picoftheday #mercedes #car #autoart #cmc #germany #vsco #forsale #nice #artphoto #w123

A photo posted by @inancomerbenlioglu (@diorama_art) on

Acum te rog să mă scuzi, dar cred că o să-mi fac un pic de lucru cu machetele pe care le-am adunat de-a lungul timpului.

Foto deschidere articol: @takupon0816