Salut!

Autoholic.ro e un site care vrea să fie diferit de tot ceea ce există astăzi în peisajul presei auto românești. Accentul e pus pe povești despre mașini și oamenii din spatele lor, iar uneori o să mai vezi și câte un test sau o știre.

În cazul în care te întrebai, site-ul ăsta nu are o echipă în spate. În schimb, sunt doar eu, Iulian Dnistran (cel puțin deocamdată). Sunt absolvent de jurnalism și iubitor de mașini de când mă știu.

Am deschis Autoholic.ro în 2012, iar în același an am început să scriu pentru ProMotor. De aceea, în unele articole o să vezi linkuri către articole din ProMotor.

Am făcut echipă cu Tudor Rus și Andrei Știrbu în octombrie 2014 și am parcurs, pentru prima (și deocamdată singura) dată în istorie, turul României în mai puțin de 24 de ore cu mașina. Mai exact, 1.680 km în 21 de ore și 47 de minute.

În octombrie 2015 am plecat de la ProMotor alături de colegii mei și am început să lucrăm la DriveMag, un proiect jurnalistic internațional unde vei putea vedea teste, povești și filmări spectaculoase cu mașini,

Dacă vrei să mă întrebi ceva, poți să-mi trimiți un mesaj la adresa iulian [@] autoholic.ro.